Tapahtumakalenteri

MUUTOKSIA RAJOITUKSIINSunnuntai  7.3.2021

Oulun kau­pun­ki avaa lii­kun­ta­paik­ko­ja se­nio­reil­le – muut ra­joi­tuk­set ja suo­si­tuk­set pysyvät en­nal­laan.

Uimahallit ja kuntosaleja avataan senioreille Oulussa. Muutoin Oulun kaupungin suositukset ja rajoitukset jatkuvat 7. maaliskuuta saakka.

Oulussa uimahallit ja kaupungin tiloissa olevia kuntosaleja avataan 65 vuotta täyttäneille senioreille 24. helmikuuta alkaen.

Samoin kaupungin liikuntapaikkoja avataan terapia- ja kuntoutusryhmille sekä liikunta-avustajakortin omaaville 24.2.2021 alkaen.

Oulun kaupungin hyvinvointilautakunta kokoontui tänään ylimääräiseen kokoukseen päättämään koronasuosituksista ja -rajoituksista.

Yleisötilaisuuksiin tarkoitetut tilat kuten nuorisotilat ja museot ja muut kulttuurilaitokset pysyvät suljettuina ainakin 7. maaliskuuta saakka. Kirjastot palvelevat edelleen rajoitetusti.

Tiloja pidetään auki edelleen alle 18-vuotiaiden harrastamiseen, mutta yli 18-vuotiaille tilat pysyvät suljettuina 7. maaliskuuta saakka. Tämä koskee myös harrastavien lasten vanhempia.

Kaikki Oulussa voimassa olevat suositukset ja rajoitukset löytyvät kaupungin koronasivulta.

RAJOITUKSET JATKUVAT 31.3.SAAKKAKeskiviikko  31.3.2021

Pohjois-Pohjanmaan alueellisia koronarajoitusten ja suositusten voimassaoloa jatketaan yli kuukauden päähän eli maaliskuun loppuun saakka.

Alueellisen koronakoordinaatioryhmän mukaan Pohjois-Pohjanmaa on yhä koronaepidemian kiihtymisvaiheessa. Ryhmä päätti tiistaisessa kokouksessaan jatkaa voimassaolevia suosituksia 31. maaliskuuta saakka.