Mämmi ja Nato

Torstai 6.4.2023 - Veikko Ollakka

Huomenta! Hietarauman mökin ukko taas täällä. Oon vuosikymmenet asunut kämpässä johon ei ole kuu näkynyt. Pari kuukautta sitten muutin kortteeriin johon aamulla kahvia juodessa kuu tervehtii minua ikkunasta. Pittää nyt kovinkin tuttuna kun kutsui aamuyöstä seurakseen täysiä täyttäessään.
No niin, nyt se Natokin saatiin ulos Turkkilaisesta saunasta ja lippu on tangossa. Itä-naapurin pahuuden paljous antoi potkun Suomelle tässä asiassa.
Vaalitkin oli. Ehdokkaiden paras vaalipuhe-päivä sattui varsinaista vaalipäivää edeltävälle lauantailla. Aprillipäivänä voi antaa sanojen soida. Tämä aika jolloin leipärahat menee Euroopassa pyssyihin, ei ole helppoa asioiden hoidolle.
Kevät näyttää nyt Pääsiäisen aikana tekevän tuloaan ja se antaa virtaa elämään. Hyvää "mämmittelyä" ja Pääsiäistä Kaikille!

Avainsanat: Vaalipuheet