Maaliskuu

Torstai 9.3.2023 klo 19:29 - Veikko Ollakka

Päivää! Hetarauman mökin ukko aloittaa Maaliskuuta täällä mökillä hyvässä säässä. No asiaan. Maanantai-kerhossa oli selkeäpuheinen luennoitsija joka käsitteli ikä-ihmisten kuuloasioita. Jäi mieleen, että jos pikku-lintu aukoo nokkaansa oksalla ja ääntä ei kuulu niin yleisimmin vika ei ole linnussa, eikä katsojan näössä vaan katsojan kuulossa. Pönttö pesinnät alkavat kohta ja pääsen vuosikontrolliin. Tiistaina lähdin kävelylenkille ja talviliukkauden takia nenä pitää olla alaviistossa turvallisuuden takia. Yhtäkkiä kuului kova "Ärjäisy" läheltä. Olin mennä pepulleni ja nitrot kävi mielessä, mutta eihän mulla niitä oo. Kaksi varista istui ihan alaoksalla koivussa ja toinen päätti testata että onko tuo ukko kuuro. Varmaan huomasi eleistäni että kuuleva on ja toinen varis oli tojistajana.
Näillä mennään. Toivotan Hyvää Maaliskuun alkua Kaikille!

Avainsanat: Kuulo ja pikkulinnut