PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Maanantai 28.12.2020 klo 12:42


PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Kuluva vuosi on ollut yhdistyksellemme täysin poikkeksellinen ja melkein eristänyt meidät kokonaan yhteiskunnasta.
Koronavirus-sairaus ilmestyi keskuuteemme alkutalvesta ja asetti suurimman osan meistä karanteeniin ja näin ollen jouduimme maaliskuussa keskeyttämään toimintamme melkein kokonaan, viranomaisten antamien määräysten ja suositusten mukaisesti.

Toimintamme melkein kaikilla osa-alueilla oli pysähdyksissä, pienryhmiä lukuun ottamatta, kunnes elokuun alussa rajoituksia höllennettiin siinämäärin, että pystyttiin jopa pistämään jalalla koreasti Vaaskelan tanssilavalla.
Näitä rajoituksia ja suosituksia jouduttiin taasen syyskuussa kiristämään ja muutaman Aleksinkulman maanantaikerhon jälkeen jouduttiin pistämään melkein kaikelle toiminnalle toppi.
Jota on jatkunut tähänpäivään saakka, eikä ole tiedossa päivää, jolloin voitaisiin siirtyä taasen normaaliin ja perinteiseen kerhotoimintaan.

Sääntömääräinen Kevätkokous jouduttiin siirtämään syksyyn ja varsinainen Syyskokous on edelleen pitämättä voimassa olevien rajoitusten ja kieltojen takia.
Toivottavasti voidaan Syys- ja Kevätkokous pitää yhtäaikaa kevään kuluessa.
Onneksi vanhan johtokunnan jäsenet ovat lupautuneet hoitamaan edelleen heille kuuluvia tehtäviään ja myöskin on saatu uusia jäseniä juoksevien asioiden hoitajiksi.

Haluan tässä jo kiittää niitä henkilöitä, jotka ovat olleet mukana niin kiinteistömme kuin muiden yhdistyksemme pakollisten ”juoksevien asioiden" hoitamisessa, sillä muuten yhdistyksen toimintaedellytykset jatkossa olisivat vaarantuneet.

Onneksi rokotteen myötä on tunnelin päässä valoa näkyvissä ja voitaisiin ainakin kesällä siirtyä normaaliin toimintaan, sillä uskon että yksinäisyys ja toiminnanpuute ovat niin henkisesti, kuin fyysisesti vaikeuttaneet elämänlaatua ja halu palata aktiivitoimintaan on suuri.

Hoidetaan edelleen turvatoimien noudattamista, sillä allekirjoittaneelle ei ole tullut yhtään viestiä, että yhdistyksemme jäsen olisi sairasrunut koronaan.
Pidetään toivoa yllä ja odotetaan parempaa huomista.

Hyvää ja onnellista vuotta 2021sekä jaksamista kaikille toivottaa

SULO PENTTILÄ puheenjohtaja